Meet the Helpr!

Tim Valbracht

Founder, Helpr

Hoi! Ik ben Tim, Tim Valbracht. Student, maar vooral ondernemer. Daarnaast is wielrennen iets wat ik enorm liefheb, daarom rijd ik zo nu en dan een flinke ronde op mijn fiets om mijn hoofd scherp te houden. Ik kom uit een gezin van ondernemers, mijn vader en moeder hebben allebei een eigen bedrijf. Passie hebben voor iets, en daar ook nog eens je brood mee kunnen verdienen. Wie wilt dat nou niet?! Daarom besloot ik al vroeg in mijn loopbaan dat ik ook een eigen bedrijf wilde.

September, 2022

Wij kwam erachter dat er een hoop ondernemers graag zichtbaar zijn op LinkedIn, maar geen zin, tijd of kennis hebben om dat te realiseren. Zo ontstond het ondernemersidee.

Oktober, 2022

Super leuk, een nieuw ondernemersidee! Maar hoe ga je dit vormgeven en is er überhaupt wel vraag voor? Het onderzoeken kon beginnen.

November, 2022

Er was zeker vraag naar een simpele oplossing voor het creëren van zichtbaarheid op LinkedIn. Inschrijven bij de KVK en we konden los.

November, 2022

De eerste tractie begon al te komen. We kregen de kans om tot het jongerennetwerk Talent First toe te treden. Deze kans grepen wij uiteraard.

December 2022

Om door te ontwikkelen is het belangrijk om te blijven testen. Wij gingen dit doen aan de hand van een pilot.

Februari, 2023

Einde pilot. Veel mogen leren en onze dienst flink kunnen fine tunen. Tijd om om klanten te benaderen en ons netwerk te vergroten.

“Succes isn’t always about greatness. It’s about consistency. Consistent hard word leads to succes. Greatness will come.”

– Dwayne Johnson