Diensten

Hou het simpel!

De teksten onder je LinkedIn-posts zijn uitingen van jouw bedrijf naar de buitenwereld. Deze moeten kwalitatief goed zijn. Wij zorgen voor hoogwaardige en pakkende teksten bij je posts.

Terwijl jij aan het werk bent plaatsen wij de gemaakte posts! Op deze manier kunnen wij de periode dat de post van waarde is waarborgen.

Ik heb interesse!

Onze diensten

Single pakket

Dit wil ik

Dubbel pakket

Dit wil ik

Triple pakket

Dit wil ik
maak kennis!

Team Helprs

Linkedin helper Jules

Jules van Os
Founder, helpr

Meer lezen
LinkedIn helper Tim

tim valbracht
founder, helpr

Meer lezen

LinkedIn marketing bureau Breda

LinkedIn marketing uitbesteden maar wel de passie en kennis behouden in de posts van het bedrijf. Dat is waar Helprs voor staat, simpel maar consistent posten om zo ondernemers en MKB-bedrijven te helpen hun zichtbaarheid op LinkedIn te vergroten. 

Over ons

Klanten reviews

Modus logo

‘Helprs heeft ons echt uit de brand geholpen als het gaat om zichtbaarheid op LinkedIn. Door hun gestructureerde aanpak zijn relaties nu altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Modus. Ze zijn de stok achter de deur die wij altijd gemist hebben. Onze focus lag én ligt bij de projecten voor onze klanten!’

Adriaan Snoeren / Modus digital

Get in touch

Zichtbaarheid op LinkedIn is van groot belang voor elk bedrijf. Helprs kan dit voor jouw bedrijf realiseren. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Contact