FAQ

Vragen over sociale media marketing? Wij helpen u graag verder!

Helprs biedt 3 standaard pakketen maar we bieden ook zeker maatwerk. Niet iedere ondernemer of bedrijf heeft al onze vormen van hulp nodig en daarvoor bieden wij een maatwerk oplossing. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Wij bespreken altijd met de klant voor hoeveel maanden er zal worden afgenomen en factureren altijd per maand. Wel raden we het aan om minstens 3 maanden af te nemen om echt resultaat te zien. 

Helprs richt zich specifiek op bedrijfsprofielen om een paar redenen. Wij kunnen als beheerder worden toegevoegd aan de bedrijfspagina waardoor wij geen inlog gegevens nodig zullen hebben en veilig te werk kunnen gaan. Verder zijn de persoonlijke profielen persoonlijk en kunnen wij daarom moeilijk hier een standaard opzet voor maken.

Helprs gelooft in het ontzorgen van de klant in combinatie van co-creatie en doen dit aan de hand van een aantal simpele stappen.

  1. Helprs en de klant gaan samen zitten om de content uit te plannen voor een bepaalde tijd.
  2. De klant levert de ideeën, foto’s en logo’s aan.
  3. Helprs maakt de teksten en visuals.
  4. De klant keurt de post goed.
  5. Helprs zet de post online. 

Wie kent zijn of haar bedrijf het beste? Juist, de ondernemers en werknemers zelf. Vandaar dat Helprs werkt vanuit de ideeën van onze klanten. Wij helpen hier wel bij door samen dingen zoals thema’s te bespreken. 

We zullen in het begin 1x samen zitten om elkaar te ontmoeten en content voor een bepaalde periode te bespreken en verder hoeft u alleen op afgesproken momenten de posts goed te keuren. 

Helprs is de manier om zichtbaar te worden op LinkedIn zonder alle lasten. Zo worden je ideeën omgezet in consistente posts waardoor je weer in de kijker komt bij je doelgroep. 

Helprs focust zich op zichtbaarheid inplaats van sales. Door consistent te posten op LinkedIn geloven wij dat we zichtbaarheid kunnen creëren en de klant zou dit kunnen omzetten in sales. 

Nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact